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Vacuum Lock

push&push

흔히들 밀폐용기, 밀폐용기 하시지만 사실 진정한 밀폐용기가 아니라는 점은 아십니까?

 

밀폐용기의 원리가 통조림에서 나왔고, 이것은 공기가 들어오지 못하게 하면 음식이 잘

안썩는다는 원리입니다. 통조림은 밀폐시키기 전에 공기를 빼서 용기 내부를 진공으로 만든다는 점으로 보아 통조림은 밀폐용기가 아니라 정확히 말하면 진공용기입니다.

 

단순히 공기를 못 들어오게 하는 뚜껑으로 막는 방법은 수백년 전부터 써오던 고전적인

방법이지만, 현재의 통조림들이 장기간 보관이 가능한 이유는 진공용기로 만들어 지기

때문입니다.

 

그러나,

​푸쉬앤푸쉬는 특허받은 진공펌프로 아주 쉽고 간편한 2~4회 정도 누르는 방법으로 통조림과 거의 비슷한 수준의 진공율로 용기 내부를 진공상태로 만들어 기존의 단순 밀폐용기에 비해 보다 더 신선선하게 오래오래 음식물을 간편하게 보관할 수 있는 제 4세대 진공용기입니다.

Many products claim to be airtight, but do you know that they actually aren’t? The theory behind airtight containers comes from canned goods, and this theory is that food does not rot easily if air cannot enter the container.
When making canned goods, the inside of the can is made into a vacuum state before the can is sealed. So, canned goods are not just airtight. They are actually “vacuumed.”Using a lid to prevent air from entering a food container is a method for food storage, but the reason today’s canned goods can be preserved for a long time is because they are “vacuumed containers.”
Our patented vacuum pump (converse injection method) is easy and simple to use. Press 2~4 times and the inside of the container is in a vacuum state similar to that of canned goods. This is a 4th generation vacuumed container that helps you store food in a Fresher! Longer! Easier! Way compared to ordinary airtight containers.